fbpx

powerwoman

Bootcamp

FÅ EN SJOVERE OG MERE SELVKÆRLIG HVERDAG.

Min 7 dages bootcamp for dig, der ønsker en hverdag med mere sjov, glæde og nydelse.

7 dages bootcamp + 7 videoer + 7 opgaver

VIL DU GERNE HAVE EN HVERDAG, DER LØFTER DIG OG HÆVER DIT HUMØR?

VIL DU ELSKE AT HAVE LYST TIL HVERDAGEN?
HVER ENESTE DAG.

Powerwoman Bootcamp er en forvandling af din hverdag.

Du får 7 små trin til at skabe en sjovere og mere selvkærlig hverdag, så du kan få din power og energi tilbage på rekordtid.

På 7 dage forvandler vi din hverdag fra leverpostej til lækkerhed, så du kan glæde dig til at slå øjnene op om morgenen og starte en ny dag – hver eneste dag. Vi sætter fuld fokus på DIG, dine rutiner og alt hvad du bruger din energi på.

Du vil blive overrasket over hvor lidt der egentlig skal til!

Powerwoman Bootcamp
7 dages bootcamp

Powerwoman Bootcamp er en 7 dages bootcamp for kvinder, der ønsker en mere selvkærlig hverdag fyldt med sjov, glæde og nydelse.

Hvorfor fylde din hverdag med noget du ikke har lyst til, når du selv kan skabe din dag og fylde den med alt det du elsker? 

På Powerwoman Bootcamp gør vi din hverdag til noget du glæder dig til at stå op til. Trin for trin, bygger vi dit fundament op, så den kun består af alt det du VIRKELIG elsker.

Er du klar til at se hvor godt dit liv kan blive på bare 7 dage?

 

Kamilla Hermansen

 

Som uddannet Coach, Stylist, Positiv Psykologi Vejleder samt en god håndfuld erfaringer fra (kærligheds)livet, er jeg din Next Level Coach. Jeg hjælper dig med at skrue op for din indre powerwoman og steppe op i dit næste niveau, så du kan få et liv med mere leg, nydelse og glæde.

Det er jo ikke meningen du (igen) skal nøjes. Det er meningen, at du skal skrue MAX op for dig, så din indre powerwoman kan shine og du kan leve dit liv med leg, nydelse og lethed – det fortjener du!

Jeg glæder mig til at vise dig hvordan du skaber dit næste niveau.

Kærlig hilsen

Kamilla 

© kamillahermansen.dk

Be YOUnique

CVR 41207701

info@kamillahermansen.dk

Made by Dyna