fbpx

KAMILLA

Om

Hej smukke!

Kæmper du også med tvivl om dig selv i dit parforhold?

Det gjorde jeg. Spejlet gav mig det samme frustrerende billede hver gang jeg kiggede i det og jeg skammede mig over ikke at være den samme powerwoman, som da vi mødte hinanden. En dag sad jeg (igen) trist og fortvivlet i min sofa og havde ondt af mig selv. Hvorfor kunne jeg ikke bare være den glade og selvsikre kvinde jeg var i starten? I det sekund gik det op for mig hvad der var sket. I alt for lang tid havde jeg glemt mig selv og mine behov. Jeg havde glemt at prioritere MIG i forholdet – i jagten på at please ham og passe ind i hans hverdag.

Med både indre og ydre styling, får du en helt unik opskrift på den allerlækreste version af dig, der ikke er bange for at prioritere dig selv og dine behov.

Som uddannet Lifecoach, Positiv psykologivejleder og Stylecoach, har jeg en bred værktøjskasse fyldt med redskaber til at skrue endnu mere op for DIG.

Jeg kan hjælpe dig med at få din power og lækkerhed tilbage – så du kan blive et match til det parforhold du drømmer om.

Om du er single eller i et forhold, så er det den samme rejse. Det handler om at gå på opdagelse i dig selv og være det du gerne vil have. 

Fortæl mig noget mere...

Lader du din fortid definere hvem du er nu?

Jeg har i mange år tilpasset mig det andre gerne ville. Især i mine parforhold. Allerede i min helt unge teenageår, gik det galt for mig. Jeg fandt en kæreste, der var så jaloux og manipulerende, at mit selvværd blev banket helt i bund. I de 3,5 år det varede, blev jeg en anden – en mindre version af mig selv. Jeg mistede troen på mig selv. Jeg mistede troen på, at jeg var noget værd. Jeg mistede troen på, at jeg fortjente bedre. Trods det at jeg valgte at gå fra ham, så kom det alligevel til at forme de næste mange år af mit liv. Det forhold havde ødelagt mig så meget, at jeg havde svært ved at samle mig selv op igen.

Heldigvis har jeg altid været en fighter. Jeg har altid haft en stemme, der har fortalt mig når noget ikke føltes rigtigt. Nogle gange er der bare gået lang tid før jeg har turde at lytte til den – kender du det?

i 2011 begik jeg en kæmpe fejl. Jeg tog bilen en morgen hjem fra byen. Hvorfor jeg tog den beslutning, kan jeg ikke svare dig på. Jeg faldt i søvn bag rattet. Kørte galt. Bilen trillede rundt ude på en mark. Blev totalskadet. Det røg fra motoren og jeg kunne ikke komme ud. Heldigvis kom der en kørende forbi, som hjalp mig ud af bilen. Heldigvis havde jeg husket selen, så jeg slap med en hjernerystelse og lidt småknups (ellers havde jeg nok ikke været her i dag).

Jeg mistede mit kørekort i 3 år. I øvrigt havde jeg en kæreste på daværende tidspunkt, der sad i spjældet for spirituskørsel.

Det her er bare et par historier fra mit liv – kan du se mønsteret?

Selvom den oplevelse på mange måder blev et kæmpe vendepunkt i mit liv, så var jeg stadig ikke i mål. Jeg blev stadig ved med at møde modstand i mit liv og mænd der ikke var gode for mig.

Indtil jeg indså hvem der havde ansvaret.

Det havde JEG.

Det du møder, er en direkte afspejling af dit indre. DU er nødt til at vokse til den person du gerne vil være. DU skal ændre noget indeni dig. DU skal beslutte dig for HVEM du vil være.

Du kan vælge at forblive i offerrollen og lade din fortid bestemme hvem du er i dag.

Eller…

Du kan vælge at bruge din fortid som et værktøj, der gør dig til en stærkere og højere version af dig.

Mere om mig…

Jeg er hamrende god til at bruge mit tøj på nye måder og få meget ud af lidt. Lækkerhed indefra og ud, handler netop om at sætte pris på det du har og værdsætte den du er – i stedet for at tænke på alt det du ikke har eller er. Det gælder både dig selv, dit tøj, dit hjem osv. I øvrigt har jeg talent for indretning og elsker at personliggøre mig selv og mit hjem. 

Min yndlingsfarve er lyserød (hvis ikke du havde gættet det), så jeg forelsker mig alt for tit i lyserøde ting. Eller bare farverige ting generelt. Jeg elsker at sætte kulør på tilværelsen, spise mad i farver og drikke farverige drinks med paraplyer i. 

Livet skal fejres!

powerwoman

Fem favoritter

All right, jeg æææææææælsker farverige kager!

Jeg er sådan en der spiser med øjnene, så jeg kan næsten ikke vælge når jeg ser nogle lækre kager. Og allerhelst med en masse snask på…

Fem favoritter

BOBLER!

Champagne (og alt hvad der ligner) med bobler er noget af det bedste jeg ved. Især til en lækker brunch, mmm…

Fem favoritter

Indretning & pladsoptimering

Jeg kan blive helt høj af at lave en helt speciel indretning af et rum, der virkelig udnytter rummets kvaliteter og kvadratmetre.

Fem favoritter

Skøre ting i hjemmet

Jeg er mester i at finde skøre og sjove ting til hjemmet. Det giver noget kant og personlighed, hvis du spørger mig. Fx har jeg to barstole formet som lakridskonfekt og alverdens sjove krus.

Fem favoritter

Glad mad!

Jeg leger med maden. Det vil sige at jeg leger med farverne og sammensætningerne eller laver ansigter med det. Jeg kaster altså (som regel) ikke med det…

© kamillahermansen.dk

Be YOUnique

CVR 41207701

info@kamillahermansen.dk

Made by Dyna